Er der forskel på, hvad lærere og elever kan se?

Ændret: fre, 21 apr, 2017 kl. 10:37

Forskelle på portalerne

Som udgangspunkt kan lærere og elever se det samme på portalerne. Der er dog nedenstående undtagelser, som kun lærere kan se:

Lærerguides:

Alt materiale i afsnittet Til læreren under Ressourcer:

Forskelle i Mit Clio og Opgavesystemet

I Mit Clio og Opgavesystemet er der lidt større forskel. Som lærer har du en del flere funktioner, som eleverne ikke kan se. Fx i forbindelse med tildeling af opgavesæt eller indsamling af statistik for hele klassen.

Herunder kan du se, hvordan menuen i Mit Clio ser ud for henholdsvis lærer og elev:

Lærer Elev