Hvad bør jeg vide om dette Help Center?

Ændret: fre, 23 jun, 2017 kl. 11:20

Help Centeret indeholder de mest almindelige spørgsmål, vores brugere stiller os i Supporten. Samt lidt ekstra, som er rart at vide.

Alle billeder er lavet på en Windows 10-maskine i en Chrome-browser. Det betyder, at der kan forekomme lidt variationer mellem, hvad du oplever på din skærm, og hvad du ser i Help Centeret. Alt skulle dog være brugbart alligevel.

Vi opdaterer løbende Help Centeret med nye spørgsmål, og vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har ris, ros eller forslag til forbedringer. Finder du et indlæg brugbart (eller overhovedet ikke brugbart), kan du give os besked nederst i indlægget ved at klikke Ja eller Nej:

Har du spørgsmål til Help Centeret, eller ønsker du at komme med forslag til forbedringer, er du altid velkommen til at skrive til os på supportdk@clio.me. Husk endelig at kopiere linket til siden, du har feedback til, og indsætte det i din mail: