Hvor finder jeg alle karakterer for en enkelt elev?

Ændret: tirs, 23 maj, 2017 kl. 15:47

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk. Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik på Statistik i menuen i venstre side:

Du får nu en oversigt over alle dine klasser og fag. Underviser du mange klasser i mange forskellige fag, er det en god idé at bruge filtrene i toppen af siden:

Jeg har valgt at sortere på Engelsk og 8.A, som du kan se på billederne herunder:

I min oversigt får jeg nu kun statistik for 8.A i engelsk. Klik på klassetrinnet i venstre side:

Klik derefter på Elevstatistik i toppen af siden:

Klik nu på den elev, du ønsker at finde karakterer for. Jeg vælger Martin Bak:

Her får du en oversigt over elevens antal rigtige svar i procent for tildelte prøver, evalueringsopgaver og træningsøvelser.

Derudover kan du se elevens gennemsnitlige karakter for opgaverne. Klikker du Vis alle øverst til højre, får du en oversigt over, hvordan eleven har klaret sig i hver enkelt af de tildelte opgaver:

Af oversigten fremgår blandt andet opgavernes titler, hvor lang tid eleven har brugt på at løse opgaven og elevens karakterer: