Hvor finder jeg mine elevers resultater?

Ændret: tors, 8 jun, 2017 kl. 12:11

Der er to måder at finde dine elevers resultater på: den hurtige og den ikke-helt-så-hurtige-men-alligevel-ikke-så-langsomme.

Hvis du præcist kan huske, hvilken uge opgavesættet blev løst i, kan du bruge den hurtige metode via Lektier og klassearbejde.

Husker du ikke helt præcist, hvornår eleverne løste opgavesættet, kan du i stedet finde resultaterne via Statistik, hvor du får et samlet overblik over opgavesættene.

Via Lektier og klassearbejde

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk. Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik derefter på Lektier og klassearbejde i menuen i venstre side:

Find nu det pågældende opgavesæt. Hvis det er nødvendigt, kan du navigere mellem ugerne i ugeplanen eller vælge Uden afleveringsdato, hvis opgavesættet ikke har nogen:

Når du har fundet opgavesættet, klikker du på knappen Se resultater til højre. Jeg vælger Atomer 1 i mit eksempel herunder:

Du får nu en liste over eleverne, deres tidsforbrug, antal rigtige svar samt deres karakter:

Via Statistik

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk.

Klik på Statistik i menuen i venstre side:

Du får nu en oversigt over alle dine klasser og fag. Underviser du mange klasser i mange forskellige fag, er det en god idé at bruge filtrene i toppen af siden:

Jeg har valgt at sortere på engelsk og 8.A, som du kan se på billederne herunder:

I min oversigt får jeg nu kun statistik for 8.A i engelsk. Klik på klassetrinnet i venstre side:

Klik derefter på Vis alle øverst til højre:

Find det pågældende opgavesæt i oversigten, og klik på det. Jeg vælger Reading Comprehension 2 FP9 i eksemplet herunder:

Du får nu en liste over eleverne, deres tidsforbrug, antal rigtige svar samt deres karakterer. Jeg skal vist have en snak med Boris og Arnold: