Hvor ser jeg mine elevers besvarelser i fx et forløb?

Ændret: man, 23 okt, 2017 kl. 15:20

For at kunne se, hvad dine elever har svaret i opgaverne på en given side, skal du sørge for selv at stå på samme side. Funktionen er kun tilgængelig på sider, hvor eleverne kan skrive i fx læseguides eller i andre felter. Er siden blot fyldt med tekst, vil funktionen være inaktiv.

Når du har fundet en side, hvor du gerne vil læse dine elevers besvarelser, finder du en knap kaldet Elevbesvarelser lige under sidens overskrift. Den klikker du på.

Herefter vælger du din klasse.

Klik på Fortsæt.

I toppen af siden har du mulighed for enten at vælge en bestemt elev ved at klikke i rullemenuen eller bladre frem og tilbage mellem de forskellige elever med pilene til højre og venstre for elevens navn.

Nogle besvarelser kan være indtastet i elevens læseguides, mens andre besvarelser blot kan være indtastet i skrivefelter på siden. Læseguides kan være lukket sammen, og for at åbne dem og læse indholdet skal du klikke på knappen i højre side. I eksemplet herunder har eleven svaret i et stort tekstfelt.

Et andet eksempel på elevbesvarelser ses herunder.