Hvordan tilmelder jeg mig jeres nyhedsbrev?

Ændret: fre, 26 maj, 2017 kl. 14:31

Du har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke her og indtaste din mailadresse. Klik herefter på knappen Tilmeld / Opdater:

Sæt flueben ud for de portaler og emner, du ønsker at høre mere om i vores nyhedsbreve, og klik på Godkend i bunden for at sende tilmeldingen af sted.

Så skræddersyr vi et nyhedsbrev ud fra dine interesser.

På samme måde kan du ændre i dine præferencer, hvis du ikke længere ønsker information om et enkelt eller flere fag eller ønsker at høre mere om andre fag.

Skulle vores tidligere nyhedsbreve have interesse, finder du dem på samme side.