Hvordan ændrer jeg dato på en eksisterende tildeling?

Ændret: tors, 6 jun, 2019 kl. 14:26

Bemærk, at det er kun er muligt at ændre datoen på en tildeling, hvis eleverne endnu ikke er gået i gang.

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk. Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik derefter på Lektier og klassearbejde i menuen i venstre side:

Find din tildeling frem i ugeplanen, og klik på knappen Mere i højre side:

Klik på Indstillinger for tildeling:

Klik nu på datoen i venstre side af boksen:

Vælg den dato, du gerne vil rykke tildelingen til:

Den nye dato kommer nu til at stå i datofeltet, og du klikker på Tildel nederst til højre. Eleverne får ikke en ny tildeling, men en opdatering af den eksisterende tildeling.

Datoen er nu ændret hos eleverne, og du kan vælge at lukke boksen eller at se tildelingen i oversigten.