Hvordan bruger jeg ugeplanen?

Ændret: fre, 21 apr, 2017 kl. 14:51

Ugeplanen er dit overblik over, hvad du og dine elever skal lave i den pågældende uge, hvad I allerede har lavet, eller hvad I skal lave i de følgende uger.

Den indeholder alle dine tildelinger pænt opdelt efter fag og klasse, så du ikke kommer til at blande dem sammen.

Du kan bladre frem og tilbage mellem ugerne ved at bruge pilene eller springe til dags dato ved at klikke på I dag:

Fra ugeplanen kan du komme direkte ind på et tildelt opgavesæt. Du kan følge med i et igangværende opgavesæt og se resultaterne for afsluttede opgavesæt.

Uden afleveringsdato

Tildelinger uden afleveringsdato vil du dog altid skulle finde under Uden afleveringsdato, hvor de vil stå i listeform:

Du har mulighed for at sortere efter titel, dato for tildeling, fag m.m. ved at klikke på de små pile som vist herunder: