Hvordan deler jeg et opgavesæt med en kollega?

Ændret: ons, 21 mar, 2018 kl. 9:39

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik på Opgavesæt i menuen i venstre side:

Klik herefter på Mine opgavesæt:

Find det opgavesæt, du ønsker at dele, før musen hen over billedet, så det bliver til tekst, og klik på knappen med de tre vandrette prikker. Klik herefter på Send kopi …

Du får nu mulighed for at indtaste navnene på de lærere, du ønsker at dele dit opgavesæt med.

Du kan blot søge efter fx fornavne og derefter vælge den rigtige kollega på listen. Klik på Send, når du har valgt alle de kollegaer, du ønsker at dele forløbet med.

Øverst på siden vil der nu stå, at opgavesættet er afsendt til modtageren.

Hos modtageren vil opgavesættet lægge sig i “Mine opgavesæt”, og foran titlen vil der fremgå “Modtaget kopi”.