Hvordan får jeg fat i jeres support?

Ændret: ons, 24 maj, 2017 kl. 10:54

Du har flere forskellige muligheder for at kontakte vores support: Fang os via telefon, chat og mail.

Chat

Her på supportsiden, og på vores portaler, har du mulighed for at chatte med supporten.

På portalerne klikker du på chat-ikonet med spørgsmålstegnet oppe til højre i din browser.

Chattens åbningstid er 8.00 til 16.00 på alle hverdage:

Mail

Du kan også sende os en mail på supportdk@clio.me. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for én hverdag.

Telefon

Vores telefon har ligeledes åben alle hverdage mellem 8.00 og 16.00. Du kan fange os på 4260 6010tast 2 for at komme videre til supporten.

Pixabay.com.