Find nu det relevante opgavesæt. Du kan navigere mellem ugerne i ugeplanen eller vælge Uden afleveringsdato, hvis opgavesættet ikke har nogen:

Når du har fundet opgavesættet, klikker du på Se live-status:

Du kommer nu ind på et oversigtsbillede. Her kan du se alle de elever, der har fået tildelt opgavesættet, hvor mange minutter de har tilbage og en status på opgavebesvarelserne.

Prikkerne symboliserer de forskellige sider i opgavesættet.

En gul prik betyder, at nogle svar på den pågældende side er korrekte, og at andre er forkerte. Hvis du lader musen hvile over prikken, kan du se, hvor mange spørgsmål der er rigtigt besvaret. Herunder har Martin Bak svaret rigtigt på to ud af fire spørgsmål på første side af opgavesættet Who Is James Bond?.

En grøn prik betyder, at alle spørgsmål er besvaret rigtigt.

En rød prik betyder, at alle spørgsmål er besvaret forkert.

De grå prikker er sider, eleven ikke er nået til endnu. Hvis en elev springer et spørgsmål over via opgaveoversigten i toppen, vil den også fremstå som grå for dig: