Hvordan fungerer “Tilføj gruppe”-funktionen?

Ændret: tors, 8 jun, 2017 kl. 11:59

Gruppefunktionen er en måde at inddele dit eget hold i mindre grupper på. Så kan du tildele én gruppe dét og dét opgavesæt og en anden gruppe dét og dét opgavesæt uden at skulle markere hver enkelt elev hver gang.

Det er kun muligt at bruge grupperne med de hold, du selv har oprettet. Du kan læse her, hvordan du opretter dit eget hold, hvis ikke du har lavet et på forhånd.

Opret en ny gruppe

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk. Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik derefter på Mine klasser og grupper i menuen i venstre side:

Klik på det hold, du ønsker at oprette en gruppe i. Jeg vælger Martins yndlinge:

Klik på Tilføj gruppe øverst til højre. De to knapper har samme funktion:

Indtast et navn på gruppen, som giver mening for netop denne gruppe elever:

Når du har navngivet gruppen, klikker du på Gem:

Så skal du til at tilføje elever fra holdet til gruppen. Det foregår på samme måde, som da du oprettede holdet. Klik på Tilføj ud for de elever, der skal med i gruppen:

Når du har tilføjet de rette elever, klikker du på Gem for at vende tilbage til holdoversigten: