Hvordan logger jeg ind?

Ændret: ons, 19 apr, 2017 kl. 14:21

På alle vores portaler og på vores hjemmeside, clio.me, finder du en Log ind-knap øverst i højre hjørne:

Klikker du på knappen, bliver du præsenteret for de login-muligheder, du kan bruge. Som regel skal du blot vælge UNI-Login og indtaste dit brugernavn og adgangskode.

Er du i tvivl om, hvad dit brugernavn eller din kode er, skal du have fat i din skoles brugeradministrator:

Når du er logget ind, kan du her læse, hvordan du navigerer mellem de forskellige portaler.

En anden mulighed er at klikke ind på den portal, du ønsker at logge ind på, fx Madkundskabsfaget. Derefter kan du klikke på knappen UNI-Login i feltet Log på med til venstre for forsidebilledet.