Hvordan opretter jeg en prøveperiode?

Ændret: fre, 26 maj, 2017 kl. 12:16

Du kan oprette prøveperioder flere steder – fx ved at logge ind på en portal, din skole ikke har et aktivt abonnement på.

Det letteste er dog at klikke ind på vores forside, clio.me/dk, og derefter klikke på Opret en gratis prøve i midten af siden.

Indtast din mailadresse og et kontaktnummer, og klik på Tilknyt skole via UNI-Login.

Markér de produkter, du ønsker at oprette prøveperioder på, og markér, når du har læst abonnementsbetingelser. Klik på Opret prøve, og vent på din bekræftelse – så er du i gang.