Hvordan opretter jeg mit eget hold?

Ændret: tors, 8 jun, 2017 kl. 11:45

Bemærk, at hold og klasse bliver brugt synonymt herunder.

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk. Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik derefter på Mine klasser og grupper i menuen i venstre side:

Klik på Tilføj klasse øverst til højre:

Vælg Hold i menuen, der popper op:

Giv først holdet et navn under Klassenavn. Dit hold bør måske hedde noget mere neutralt end mit:

Klik i feltet Fag for at vælge, hvilket fag du underviser holdet i. Hvis det er nødvendigt, kan du godt vælge flere fag:

Til sidst klikker du i Klassetrin og vælger et klassetrin til holdet. Det er også muligt at vælge flere klassetrin:

Et eksempel kunne se sådan ud. Klik på Gem, når du har udfyldt oplysningerne:

Tilføj elever til holdet

Klik på knappen Tilføj elever i højre side. Hvis holdet er helt tomt, er der også en Tilføj nu-knap nederst, som kan bruges for at tilføje elever:

Der åbner nu en pop-op, hvor du i venstre side ser de elever, der allerede er tilføjet til holdet. I højre side kan du vælge mellem de elever, du har mulighed for at tilføje:

Øverst i højre halvdel er der et filter, hvor du kan vælge en eksisterende UNI-Login-klasse, hvorfra du kan vælge elever. Der er også et søgefelt, som gør det lettere at finde hver enkelt elev:

Når du har fundet en elev, du ønsker at tilføje, klikker du Tilføj ved siden af elevens navn. Det gør du for hver elev. 2-tallet ved siden af Malene betyder, at hun allerede er med i to andre klasser/hold:

Når alle elever er tilføjet, klikker du på Gem for at gemme holdet og komme tilbage til holdoversigten: