Hvordan sætter jeg et igangværende opgavesæt på pause?

Ændret: tirs, 23 maj, 2017 kl. 11:33

Klik derefter på Lektier og klassearbejde i menuen i venstre side:

Find nu det pågældende opgavesæt. Du kan navigere mellem ugerne i ugeplanen eller vælge Uden afleveringsdato, hvis opgavesættet ikke har nogen:

Når du har fundet opgavesættet, klikker du på Se live-status:

Sæt på pause for alle elever

Mod toppen i venstre side finder du knappen Sæt alle på pause. Den klikker du på for at sætte alle elevernes opgavesæt på pause:

Eleverne vil få denne besked, når opgavesættet sættes på pause:

Opgavesættet genoptages for alle elever ved at klikke på Genoptag opgave:

Sæt på pause for en enkelt elev

Klik på knappen med de tre prikker ud for elevens navn:

Klik på Sæt opgave på pause:

Eleven vil få denne besked, når opgavesættet sættes på pause:

Genoptag opgavesættet for eleven ved at klikke på elevens billede. Du kan også gøre det ved at klikke på knappen med de tre prikker igen: