Hvordan sletter jeg et hold, jeg selv har oprettet?

Ændret: tors, 22 jun, 2017 kl. 9:44

Bemærk, at hold og klasse bliver brugt synonymt herunder.

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk. Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik derefter på Mine klasser og grupper i menuen i venstre side:

Find det hold, du ønsker at slette. Klik på knappen med de tre vandrette prikker yderst til højre for holdet:

Klik på Fjern klasse i menuen, der popper op:

På den nye side, der popper op, skal du læse igennem og bekræfte, at du har forstået konsekvenserne af, at du sletter holdet. Klik på Ja, slet klasse, når du har sat flueben alle fire steder: