Hvordan sletter jeg et tildelt forløb?

Ændret: ons, 16 aug, 2017 kl. 10:40

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk. Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik på Forløb i menuen i venstre side:

Klik herefter på Tildelte forløb:

Find det forløb, du ønsker at slette, og klik på knappen med de tre prikker helt til højre for forløbet:

Klik derefter på Slet i menuen, der åbner sig:

Bekræft, at du ønsker at slette det tildelte forløb ved igen at klikke på Slet:

Så er forløbet slettet fra din og elevernes liste.