Hvordan sletter jeg et tildelt opgavesæt?

Ændret: tirs, 16 maj, 2017 kl. 12:12

Klik derefter på Lektier og klassearbejde i menuen i venstre side:

Har du tildelt opgavesættet til en dato frem eller tilbage i tiden, kan du bladre i ugeplanen. Hvis det er en tildeling uden afleveringsdato, skal du klikke på Uden afleveringsdato:

Når du har fundet din tildeling, klikker du på knappen med de tre vandrette prikker under Mere:

Klik på Slet nederst i menuen, der kommer frem:

Du skal nu bekræfte, at du gerne vil slette tildelingen. Bemærk, at det ikke er muligt at fortryde en sletning efterfølgende. Klik på Slet, hvis du er sikker. Annuller, hvis du har fortrudt: