Hvordan tildeler jeg et forløb via Forløbsbiblioteket?

Ændret: tors, 8 jun, 2017 kl. 11:49

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk. Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik på Forløb i menuen i venstre side:

Klik herefter på Forløbsbibliotek:

Du har mulighed for at vælge dit fag og klassetrin i filtrene i toppen af siden. Jeg vælger musik og 6. klasse herunder:

Du kan også bruge søgefunktionen til højre for filtrene, hvis du kender forløbets navn, eller hvis du blot vil prøve lykken:

Når du har fundet et forløb, du vil tildele, kører du musen hen over billedet. Så får du nogle valgmuligheder frem i bunden:

Klik på Tildel:

Du skal nu vælge, hvilken klasse du ønsker at tildele forløbet til. Du kan også rette faget, hvis det skulle stå forkert. Klik i rullemenuen for at åbne den:

Klik på den rigtige klasse. Jeg vælger 6.A i mit eksempel:

Når klasse og fag står korrekt, klikker du på Tildel:

Til sidst skal du vælge, om det tildelte forløb skal være synligt for dine elever med det samme, eller om det skal vente til senere. Klik på enten Synliggør nu eller Vent til senere:

Så er forløbet tildelt til klassen.