Hvordan tilføjer jeg et forløb til mine favoritter?

Ændret: tors, 8 jun, 2017 kl. 12:03

Når du finder et godt forløb og tænker “Det her er bare guld værd”, kan du tilføje det til dine favoritter, så det er lettere at finde fremover.

Har du fundet forløbet på vores portal, skal du allerførst skrive dig bag øret, hvad forløbet hedder. Det skal nemlig tilføjes til dine favoritter via Mit Clio.

Du skal nu logge ind i Mit Clio, fx via my.clio.me/dk. Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik på Forløb i menuen i venstre side:

Klik derefter på Forløbsbibliotek:

Søg nu efter forløbets navn i søgefeltet. Jeg har søgt efter julepynt i 3d, og forløbet dukker op under mine søgeresultater. Du behøver ikke søge på hele forløbets titel. Et enkelt ord eller to er nok:

Kører du din mus hen over billedet, ændrer det sig som vist nedenfor. Klik på teksten for at komme videre:

Klik nu på Favorit oppe i højre hjørne for at tilføje forløbet til dine favoritter:

Hjertet bliver rødt, når forløbet er tilføjet. Klik på krydset for at lukke siden ned:

For at finde dine favoritforløb klikker du på Favoritter i menuen i venstre side:

Klik derefter på Forløb:

Du får nu alle dine favoritforløb frem på skærmen. Som du kan se, har jeg kun det ene, som vi netop har tilføjet: