Hvordan tilføjer jeg et opgavesæt til mine favoritter?

Ændret: tors, 8 jun, 2017 kl. 15:21

Klik derefter på Opgavesæt i menuen i venstre side:

Du kan nu vælge mellem følgende:

Hvis du ikke kan se én eller flere af kategorierne, har skolen ikke abonnement på de pågældende opgavesæt. Klik her, hvis du ønsker at læse mere om, hvordan du opretter en prøveperiode.

Klik på den type opgavesæt, du ønsker at favorisere – personligt er jeg stor fan af modalverber, så lad os lægge sådan en træningsøvelse ind som favorit:

Det kan være en god idé at bruge søgefunktionen i toppen af siden. Søg efter opgavesættet her:

Kører du din mus hen over billedet, ændrer det sig som vist nedenfor. Klik på teksten for at komme videre:

Klik nu på Favorit oppe i højre hjørne for at tilføje opgavesættet til dine favoritter:

Hjertet bliver rødt, når opgavesættet er tilføjet. Klik på krydset for at lukke siden ned:

For at finde dine favoritopgavesæt, klikker du på Favoritter i menuen i venstre side:

Klik derefter på Opgavesæt:

Du får nu alle dine favoritopgavesæt frem på skærmen. Som du kan se, har jeg kun det ene, som vi netop har tilføjet: