Eleven kan ikke se opgavesættet i sin ugeplan

Hvis eleven ikke kan se det tildelte opgavesæt i sin ugeplan, er det som regel, fordi opgavesættet ikke er synliggjort. Hvis du finder opgavesættet frem under Lektier og klassearbejde i Mit Clio, ser det sandsynligvis sådan ud. Her er synligheden sat til Skjult:

Klik på den viste indstilling, så den bliver grøn og i stedet hedder Synlig som vist herunder. Så kan eleverne se opgavesættet under Lektier og klassearbejde:

Eleven kan se, men ikke tilgå et tildelt opgavesæt

Hvis eleven ikke kan åbne opgavesættet, skyldes det som regel, at opgavesættet er gjort synligt som herover, men ikke gjort tilgængeligt. Finder du opgavesættet frem under Lektier og klassearbejde i Mit Clio, ser det sandsynligvis sådan ud. Her er en Gør tilgængelig-knap vist under Handling:

Hvis du klikker på Gør tilgængelig, skifter den til Se live-status. Nu kan du følge med i, hvor langt eleverne er nået med opgavesættet:

Dine elever vil nu kunne tilgå opgavesættet, hvis de går ind under Lektier og klassearbejde i Mit Clio.