Jeg er helt ny på Clio. Hvor starter jeg?

Ændret: ons, 19 apr, 2017 kl. 8:37

Allerførst skal du have et stort velkommen fra hele teamet bag Clio.

For at kunne bruge vores undervisningsmaterialer skal du først logge ind. Det kan du gøre direkte på den portal, du ønsker at bruge, fx Danskfaget.dk.

Er du ny bruger, anbefaler vi, at du logger ind via clio.me. Så skal du kun huske en enkelt hjemmeside. I begge tilfælde klikker du på Log ind-knappen øverst til højre:

Når du logger ind via clio.me, kommer du direkte ind i Mit Clio. Her kan du se dit Cliounivers – dvs. alle de materialer, du har adgang til. Klikker du på en portal som fx Danskfaget, kommer der en lille boks frem med de forskellige klassetrin, du kan vælge:

Du har også mulighed for at navigere mellem de forskellige fag og klassetrin ved at klikke på Cliouniverset øverst til venstre.