Øverst i højre hjørne, oppe ved siden af dit navn, finder du et ikon, der ligner en kørebane. Det klikker du på for at finde dine tildelte forløb:

Så kommer der en liste frem over dine tildelte forløb. I eksemplet herunder ser vi de forløb, jeg har tildelt 8.A i biologi:

Klikker du på fag og klassetrin, får du mulighed for at vælge tildelte forløb i andre fag og til andre klasser. Når du har valgt den rigtige klasse, klikker du blot på det tildelte forløb for at blive sendt direkte ind på det: