På langt de fleste af vores retskrivningsprøver stiller vi et dikteringsark til rådighed, så du selv har mulighed for at stå for oplæsningen i klassen.

Start med at logge ind i Mit Clio via my.clio.me/dk. Hvis du er usikker på, hvordan du logger ind, kan du læse mere om det ved at klikke her.

Klik derefter på Opgavesæt i menuen i venstre side:

Klik på Prøver:

Find opgavesættet, du netop har tildelt, frem igen.

Lad musen hvile over billedet, og klik på Afprøv, når knappen bliver synlig:

På siden finder du nogle informationer om prøven. Hvis der findes et dikteringsark til den, vil du kunne finde og åbne det her: